CÉGÜNKRŐL

A Daru-Aqua Kft. 2009-ben alakult. A társaságot a DEET cégcsoport tulajdonosköre hozta létre, miután üllői telephelyünkön sikeres ásványvíz kutatási tevékenységet végeztettünk a VIKUV Zrt-vel.
A társaságunk tulajdonosai magyar állampolgárok és magyar jogi személyiségű társaságként vagyunk bejegyezve a H-2225 Üllő, Mező u. 81.-sz. alatti telephelyre.
A vízbázis feltárás, az épület és a gépészet technológia létesítési munkái 2011- ben fejeződtek be.
2009-óta a Techno-Víz Kft., az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság, valamint a Bálint Analitika Kft. több sikeres próbatermelésnél kinyert ásványvizet megvizsgált.
A vízvizsgálati eredmények alapján beigazolódott, hogy a Kerekes Forráskút olyan kiváló összetételű és tisztaságú ásványvizet ad, mely méltán érdemelte ki az Aqua Optima márkanevet.
A tiszta forrásból nyert ásványvizet semmilyen tisztítási eljárásnak nem kell alávetni. Nem szükségeltetik vastalanítás, mangántalanítás, így kémiai és fizikai beavatkozásoktól mentesen, az ipari technológiák okozta rizikó faktorok elhagyásával tudjuk az ásványvizet a pleisztocén korban elnyert tisztaságában megőrizve palackozni.
A Daru-Aqua Kft. elkötelezett a környezetkárosítás megakadályozásában, ezért a felhasznált és felesleges hulladékká vált Aqua Optima PET palackokat térítésmentesen visszafogadja és egyéb felhasználási területen, építőipari alapanyagként kezelve hasznosítja. Gyártástechnológiánk során semminemű környezetet terhelő és károsító anyag nem keletkezik, így munkatársainkkal mi is hozzájárulhatunk szép magyar hazánk természeti kincseinek megőrzéséhez.
Békét és egészséget minden embernek!

Legyen Ön is kiegyensúlyozott AQUA OPTIMA fogyasztó!