IVÓKÚRA

Ünnepi lakomák közeledtével, de szürke hétköznapjainkon is egyaránt érdemes naponta néhány percet szentelnünk szervezetünk megfelelő méregtelenítésére. Az elképzelés nem a modern idők mondvacsinált divathullámainak egyike, hanem egy, már elődeink által is alkalmazott, akkoriban ivókúrának nevezett egészségmegőrzési mód. Bár az ivókúrák népszerűsége az elmúlt évtizedekben méltánytalanul csökkent, a természetes gyógymódok iránti igény sosem volt jelentősebb, mint napjainkban. Az Aqua Optima természetes ásványvíz ivókúraszerű, tudatos fogyasztásával Ön is könnyedén méregtelenítheti szervezetét, növelheti energia szintjét. Már egynapos ivókúra is jelentősen méregteleníti szervezetét! Az Aqua Optima ásványvíz optimális összetétele révén alkalmas hosszú távú, rendszeres fogyasztásra.
Ezennel mellékeljük az Ön étkezés előtti Aqua Optima ivókúrájának receptjét:

1. Az étkezéssel összekötött ivókúra Hozzávalók: Aqua Optima szénsavmentes természetes ásványvíz Csipetnyi tudatosság Étkezés előtt 15 perccel fogyasszon el 3 dl testhőmérsékletű Aqua Optima szénsavmentes ásványvizet. Tegye mindezt nyugodt körülmények mellett, minél kisebb kortyokban fogyasztva. Az így fogyasztott folyadék fél óra alatt ürül ki a gyomorból, addig pedig enyhe ingert gyakorol a gyomor nyálkahártyájára és mozgására, valamint a gyomornedv elválasztásra. A lenyelt folyadék annál gyorsabban hagyja el a gyomrot, minél lassabban és minél kisebb kortyokban fogyasztjuk el. A testhőmérsékletű víz nyugtatja a bélmozgásokat.


2. Méregtelenítő ivókúra
Az emberi szervezet átlagos napi vízigénye 2-4 liter, mely mennyiséget a legtöbb ember elfelejti elfogyasztani. A szervezet vízhiánya a sók és méreganyagok felhalmozódását eredményezi, mely vitalitásvesztést és egészségkárosodást okoz. Fogyasszon napközben 3 alkalommal 0,5l szoba- vagy testhőmérsékletű Aqua Optima szénsavmentes ásványvizet 3 héten keresztül. Az elfogyasztott ásványvíz a szervezetét:
- kimossa, tisztítja
- élettanilag fontos anyagokkal látja el sejtjeit.

Ásványvizünk magnézium-kalcium-hidrogénkarbonátos jellegének köszönhetően az Aqua Optimával végzett ivókúra fokozottan előnyös az anyagcsere-termékek és konyhasó eltávolítására. Az Aqua Optima ásványvízben található kalcium a húgyutak nyálkahártyájára gyulladáscsökkentő hatást gyakorol.

3. További alkalmazás Magas zsírtartalmú ételek fogyasztása után szénsavas ásványvizünket ajánljuk, mely segít az emésztés intenzitásának fokozásában.

Legyen Ön is kiegyensúlyozott AQUA OPTIMA fogyasztó!